Advies en engineering van microdatacenters en serverruimtes

Geen twee datacenters zijn gelijk. Daarom is een goede inventarisatie van uw wensen – nu en in de toekomst – eerste vereiste. De ervaring van Tizzon bij de realisatie van microdatacenters en serverruimtes is in die fase van groot belang. Met onze expertise fungeren we als ideale sparringpartner voor uw eigen ICT-afdeling. De combinatie van uw specificaties en onze oplossingen leidt tot een advies dat de basis is voor een effectief ontwerp. En dat ruimte biedt voor toekomstige uitbreidingen.

Laag in energieverbruik, hoog in beschikbaarheid
In al onze concepten creëren we de optimale balans tussen een laag energieverbruik en een hoge beschikbaarheid van de apparatuur. Aan alle essentiële voorzieningen in uw microdatacenter is gedacht: systemen voor luchtbehandeling en koeling, stroom- en noodstroomvoorzieningen, branddetectie en beveiliging.

Redundante uitvoering
Om de beschikbaarheid ook bij calamiteiten te garanderen, zijn cruciale systemen redundant uitgevoerd. Daardoor bent u verzekerd van hoogwaardige oplossingen, technologisch vergelijkbaar met veel grotere datacenters maar dan op een kleinere schaal. Ook nemen onze engineers de complete infrastructuur alsmede serverracks mee in hun ontwerpen.

Voor de realisatie van een interne serverruimte denken we mee over de meest geschikte locatie in uw bedrijf. Of over de aanpassing van bestaande locaties om er de juiste omstandigheden te kunnen creëren.
Bouwt u een microdatacenter in de openbare ruimte, dan regelt Tizzon voor u ook het gehele vergunningentraject.

Interesse of vragen?
Neem contact op of bel 0174 75 02 99