De complete realisatie in één betrouwbare hand

Tizzon houdt de aanleg van microdatacenters en serverruimtes in eigen hand. Daardoor kunt u ook een beroep doen op onze specialisten voor de complete realisatie. Binnen Tizzon bundelen we alle knowhow van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties die in microdatacenters vereist zijn. Met die ervaring weten we als geen ander welke systemen kunnen presteren volgens de hoge normen die we aanleggen. Elk microdatacenter en elke ruimte is compleet uitgevoerd, met systemen voor stroomvoorziening, koeling, branddetectie en beveiliging. Goed ontworpen installaties waarborgen een maximale uptime, ook bij uitval.

Ook bouwkundig
Gaat het om een microdatacenter dat separaat wordt gebouwd? Dan nemen we ook de complete bouwkundige realisatie op ons. Daarvoor werken we samen met gespecialiseerde bouwbedrijven die aan onze hoge eisen kunnen voldoen. De microdatacenters van Tizzon laten zich flexibel ontwerpen. Daardoor wordt een center dat in de openbare ruimte komt te staan, zó ontworpen dat de vormgeving fraai harmonieert met de omgeving.

Efficiënte prefab bouw
Een groot voordeel van Tizzon is dat onze microdatacenters prefab worden gebouwd. Dat maakt dat er efficiënt kan worden ingespeeld op uiteenlopende wensen van opdrachtgevers: de bouw ter plekke kan heel snel worden uitgevoerd. Bovendien is er daardoor een grote verscheidenheid in architectuur mogelijk.

Interesse of vragen?
Neem contact op of bel 0174 75 02 99